Tuohimaa Päivi: Opi voimaan hyvin – opi kuulemaan…sinua?

Tuohimaa Päivi: Opi voimaan hyvin – opi kuulemaan…sinua?


Päivi Tuohimaa on oululainen äiti, vaimo, yrittäjä, onnistuja, uskaltaja, valmentaja. Hän valmentaa yksilöitä ja yhteisöjä silkasta intohimosta, vahvalla ammattitaidolla ja oppijan asenteella. Tuohimaan unelma on vaikuttava vallankumous, joka syntyy johtajuutta haastamalla ja erilaisuutta ymmärtämällä. Koulutustaustaltaan Tuohimaa on kauppatieteiden maisteri, Mestarivalmentaja ja valmistuu tänä vuonna kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi. Hän kyselee työkseen kysymyksiä ja auttaa ihmisiä uskaltamaan. Yrityksensä Uskalluksen lisäksi tekee töitä Geologian Tutkimuskeskuksessa HR-asiantuntijana, vastuualueellaan kulttuurin vahvistaminen ja esihenkilötyön tukeminen.

Tämä aika, tämä arki, on täynnä eri merkkisiä toiveita, odotuksia, vaatimuksia. Usein tuntuu siltä, kuin juoksisi elämäänsä pyörän vieressä. Pyörän, jonka vauhti sen kun vain kiihtyy. Jalkoja hapottaa, verikin maistuu suussa, rintaa puristaa, mutta juostava on!

Vai onko?

Onko olemassa raja, riittävän raja? Onko olemassa kohta, jossa voit hyvillä mielin todeta, että tähän pystyin tänään ja se riittää. Ja vieläpä uskoa itseäsi!

Kuvitellaan, että omaan hyvinvointiisi vaikuttaa kaikkein eniten se ääni ja katse, jolla kohtaat itseäsi. Miten kannustat tai lannistat itseäsi, ehkä tajuamattasi? Kenen äänellä puhut itsellesi ja mitä tuo ääni kertoo? Millä tavalla tuo ääni puhuu ihmisille ympärilläsi?

Itseen katsominen voi askarruttaa, mutta myös oivalluttaa ja vapauttaa. Ole siis lämpimästi tervetullut itsesi äärelle jo lauantaiaamuna klo 09.00. Teatterin, tarinoiden ja tutkimustulosten valossa tarkastelemme ääntä, joka vaikuttaa hyvinvointiimme kaikkein eniten.

(Kuva: Harriet Urponen-Saivo)

Lauantai 4.2. klo 9.00-10.00  Luentosali L2