OPI -puheenjohtajan tervehdys

Opi on Oulussa taas!

Järjestelytoimikunta on työskennellyt kuumeisesti neuvotteluja käyden luennoitsijoiden ja näytteilleasettajien kanssa. Pyrimme kokoamaan ensi helmikuulle monipuolisen kattauksen koulutusta opetusalan ammattilaisille.

Huomioimme opetussuunnitelmauudistuksen haasteet: opetusmenetelmien kehittäminen, monimediaisuus, kielitietoisuus luennoitsijoita valitessamme, mutta pyrimme laajentamaan näkökulmaa myös koulun ulkopuoliseen maailmaan ja ajan ilmiöihin.

Olemme uudistaneet Opi-päiviä monella tapaa – teemme nyt yhteistyötä tiiviimmin maakuntaliiton ja yliopiston kanssa Oulun kaupunkia unohtamatta. Yhteistyö näkyy erityisesti perjantaipäivän ohjelmassa.

Paljon vanhaa hyväksi koettua on toki säilytetty mm. iltatilaisuus Madetojan salissa, jossa tällä kertaa meitä viihdyttää Olavi Uusipaula-salovirta yhtyeineen.

Pikkurahalla pääset kuulemaan tasokkaita luennoitsijoita. Monet kunnat kustantavat osallistumismaksun ja hyväksyvät lauantain veso-koulutukseksi. Tule viihtymään kanssamme ja tapaamaan tuttuja!

Paula Salo
Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja