Järjestelytoimikunnan puheenjohtajan tervehdys

Tervetuloa OPI-päiville!

Minulla on ilo toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Ouluun OPI-päiville 31.1. – 1.2.2020.

OPI-päivät ovat pohjoissuomalainen tahdon ja taidon näyte – vastaavia tapahtumia ei enää kovin montaa Suomessa järjestetä. OPI-päivillä on jo 50-vuotinen historia ja se velvoittaa meitä järjestäjiä tekemään kaikkemme, että tapahtuma säilyy elinvoimaisena. Tavoitteenamme on saada paikalle yli 2000 pohjoissuomalaista opettajaa ja johtajaa.

Olemme onnistuneet houkuttelemaan paikalle lukuisan joukon mielenkiintoisia luennoitsijoita. Haluamme, että OPI-päiville osallistuvat kokevat tapahtuman aidosti hyödylliseksi ja haluavat tulla paikalle myös seuraavalla kerralla. Pelkästään vanhaan malliin tukeutuminen ei takaa menestystä, vaan tapahtumaa kehitetään ja muokataan ajankuvaan sopivaksi. Tärkeimpänä asiana on luonnollisesti sisältö – ketkä ovat ne mielenkiintoisimmat luennoitsijat juuri tällä hetkellä. Tämä työ on päivien onnistumisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Lopullisen arvion onnistumisestamme annatte te osallistujat, ja sitä palautetta kuuntelemme herkällä korvalla.

Oppimateriaalinäyttely on oleellinen osa OPI-päiviä. Pohjankartanoon ja Madetojan saliin on tulossa laaja ja monipuolinen näyttely, jossa noin sata näytteilleasettajaa esittelee tuotteitaan. Lisäksi näytteilleasettajilla on työpajoja, joissa pääsee itse kokeilemaan tuotteiden toimivuutta.

OPI-päivät eivät kuitenkaan ole pelkästään luentoja ja näyttelyjä. OPI-päivät on myös lukuisia lämpimiä kohtaamisia, halauksia, kuulumisten vaihtamista, yhdessä kahvilla käyntiä, lounastreffejä… Niitä asioita, jotka ehkä arjessa herkästi unohtuvat. OPI-päivät on meidän kaikkien yhteinen tapahtuma!

Tervetuloa viihtymään OPI-päiville.

 

Kai Lotvonen

OPI20 -järjestelytoimikunnan puheenjohtaja